Articol Ce Trebuie Sa Stii Despre Gudron Mobile

CE TREBUIE
SĂ ȘTII
DESPRE GUDRON?

Gudronul nu este o substanță anume, ci un termen folosit pentru a descrie măsurarea de către aparate specializate a greutății reziduurilor uscate din fumul de țigară, după extragerea nicotinei și a apei.

În timp ce cantitatea de gudron poate fi o metodă de măsurare utilă în cazul țigărilor (de exemplu, poate oferi o anumită indicație a intensității gustului), valorile conținutului de gudron nu reproduc comportamentul real al fumatului. Prin urmare, fumătorii nu ar trebui să presupună că o valoare mai mică a conținutului de gudron înseamnă că o anumită marcă este sigură, mai sigură sau mai puțin nocivă decât alta. Cea mai bună alegere pe care o poate face un fumător este să renunțe complet la consumul de tutun și nicotină.

Alternativele fără fum nu ard tutunul, prin urmare compoziția aerosolului generat de acestea este fundamental diferită de cea a fumului de țigară. În cazul produselor fără fum, reducerea numărului și a nivelurilor medii ale unei game de substanțe nocive și potențial nocive trebuie validată pentru fiecare produs în parte.

Lipsa arderii poate duce la o reducere semnificativă a expunerii la substanțe nocive și potențial nocive în comparație cu fumul de țigară. Renunțarea totală la tutun și nicotină este întotdeauna cea mai bună alegere, dar alternativele fără fum fundamentate științific, deși creează dependență și nu sunt lipsite de riscuri, au potențialul de a fi alegeri mult mai bune decât continuarea fumatului pentru cei care nu renunță – cu condiția ca aceste alternative să fie fabricate la standarde adecvate de calitate și siguranță.

Renunțarea totală la tutun și nicotină este cea mai bună alegere pentru sănătate. Măsurile existente de control al tutunului, menite să descurajeze inițierea și să încurajeze renunțarea la fumat, ar trebui să continue.

Totuși, în ciuda acestor eforturi, milioane de oameni continuă să fumeze. Produsele fără fum fundamentate științific pot juca un rol în îndepărtarea de țigări a adulților care altfel ar continua să fumeze. Cu sprijinul adecvat în materie de reglementare din partea societății civile, putem oferi un viitor fără fum mai rapid decât dacă ne bazăm doar pe măsurile tradiționale.

A fost de folos acest articol?

Ne poți lăsa mai jos și sugestiile tale de îmbunătățire:

CAUTĂ

REZULTATE

0 rezultate pentru: ""