Hero Ce Stim Despre Ardere

CE ȘTIM DESPRE ARDERE
ȘI CUM DEVINE ACEASTA
O PROBLEMĂ

Nu există niciun dubiu că fumatul este dăunător atât pentru fumători, cât și pentru cei din jurul lor.

Cu toate acestea, există confuzie în legătură cu cel mai dăunător element dintr-o țigară. Răspunsul este simplu: fumul de țigară rezultat în urma procesului de ardere este cel mai dăunător. În mod obișnuit o parte a oamenilor consideră nicotina principalul vinovat. Deși nicotina provoacă dependență și nu este lipsită de riscuri, ea nu este cauza principală a bolilor asociate fumatului.

Fumul de țigară conține peste 6000 de substanțe, dintre care 100 sunt considerate dăunătoare sau potențial dăunătoare. Fumul dintr-o țigară este produs de la temperatura de 400 de grade Celsius. Când o țigară este aprinsă, temperatura poate ajunge și la 900 de grade Celsius.

Tutunul eliberează nicotina la o temperatură de aproximativ 250 de grade Celsius. Așadar, nu este nevoie neapărat de ardere pentru eliberarea nicotinei. Fumătorii trebuie să fie conștienți că există diferite metode pentru a elimina acest obicei nesănătos din viața lor. Alternativele fără fum reprezintă primul pas spre reducerea riscurilor pentru cei care nu renunță complet la fumat. Acestea sunt susținute de cercetările oamenilor de știință. Însă, cea mai bună alegere este renunțarea completă la fumat și la nicotină.

Sursa: alo.rs

A fost de folos acest articol?

Ne poți lăsa mai jos și sugestiile tale de îmbunătățire:

CAUTĂ

REZULTATE

0 rezultate pentru: ""