O ALEGERE
MAI BUNĂ

Pe ce traseu ar trebui să merg la serviciu astăzi? Vreau o cafea tare în această dimineață sau un ceai? Cu toții facem alegeri.

Fie că suntem buni la asta, fie că nu, ele fac parte din structura vieții. Bineînțeles, unele sunt mai complexe decât altele.

Cu toții știm că fumatul este dăunător și creează dependență. Cea mai bună alegere pentru tine sau pentru cei dragi este să renunți complet la fumat și la nicotină.

Dar și fumătorii care nu renunță ar trebui să aibă posibilitatea de a face o alegere mai bună - iar acest lucru începe cu accesul la informații, cu separarea realității de ficțiune, ceea ce duce la luarea unor decizii corecte.

De exemplu, știați că lucrul cel mai periculos în legătură cu fumatul nu este nicotina? Este fumul în sine.

Nicotina creează dependență și nu este lipsită de riscuri, dar fumul conține multe substanțe chimice dăunătoare care sunt cauza principală a bolilor asociate fumatului, cum ar fi cancerul pulmonar.

Dar, așa cum crema de protecție solară ne ajută să ne protejăm pielea de arsuri și căștile de bicicletă ne pot proteja de răni grave la cap, inovația ne-a permis să reducem riscurile și în alte domenii.

Aflați mai multe despre modul în care inovația poate contribui la eliminarea definitivă a fumatului.

A fost de folos acest articol?

Ne poți lăsa mai jos și sugestiile tale de îmbunătățire:

CAUTĂ

REZULTATE

0 rezultate pentru: ""