Ce Sunt Produsele Din Tutun Incalzit Hero Mobile

Acestea suntDATELE CONCRETE:CE SUNT PRODUSELE DIN TUTUN ÎNCĂLZIT?

PRODUSELE DIN TUTUN ÎNCĂLZIT ÎNCĂLZESC TUTUN ADEVĂRAT PENTRU A GENERA UN VAPOR CARE CONȚINE NICOTINĂ. ASTFEL, ARDEREA TUTUNULUI NU SE MAI PRODUCE. PERSOANA CARE UTILIZEAZĂ UN PRODUS DIN TUTUN ÎNCĂLZIT INHALEAZĂ ACEST AEROSOL, NU FUM, CA ÎN CAZUL ȚIGĂRILOR. ACEASTA ESTE O DIFERENȚĂ FUNDAMENTALĂ.

DE CE ESTE FUMUL O PROBLEMĂ?


Fumul de țigară conține o serie de substanțe nocive. Prin eliminarea arderii și a fumului, nivelurile de substanțe nocive generate pot fi reduse semnificativ. Acesta este principiul de bază din spatele produselor din tutun încălzit. Desigur, acest lucru trebuie să fie fundamentat științific pentru fiecare produs în parte.


Absența fumului face ca produsele fără fum să fie o alegere mult mai bună pentru fumătorii adulți decât continuarea fumatului.


Produsele fără fum nu sunt lipsite de riscuri și conțin nicotină care creează dependență. Cea mai bună alegere pe care o poate face orice fumător este să renunțe complet la tutun și la nicotină. Dar realitatea este că mulți nu o fac. Pentru adulții care altfel ar continua să fumeze, produsele fără fum, cum ar fi produsele din tutun încălzit, reprezintă o alternativă mai bună.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PRODUSELE DIN TUTUN ÎNCĂLZIT?


Majoritatea produselor din tutun încălzit sunt dispozitive electronice portabile și includ o tehnologie de control al temperaturii. Temperatura exactă la care este încălzit tutunul variază de la un produs la altul, dar ele nu ating temperaturi suficient de ridicate la care tutunul ar putea să ardă.


Produsele din tutun încălzit oferă un gust și o experiență senzorială similare și oglindesc unele dintre aspectele rituale și comportamentale legate de fumat, dar nu generează fum. De asemenea, ele oferă nicotină, care provoacă dependență și nu este lipsită de riscuri, dar nicotina este una dintre caracteristicile pe care fumătorii le caută la alternativele la fumat.


Anumite persoane, cum ar fi cele care nu fumează sau nu folosesc produse cu nicotină ori cele cu anumite afecțiuni de sănătate, nu ar trebui să utilizeze produse care conțin nicotină. Minorii nu ar trebui să folosească sau să aibă acces la produse care conțin tutun sau nicotină.


Cea mai bună alegere pentru fumătorii adulți este să renunțe complet la tutun și la nicotină. Dar realitatea este că mulți nu o fac. Pentru ei, produsele fără fum, cum ar fi produsele din tutun încălzit, deși nu sunt lipsite de riscuri, reprezintă o alternativă mai bună decât continuarea fumatului.

Renunțarea la tutun și la nicotină este cea mai bună alegere pentru sănătate. Măsurile existente de control al tutunului menite să descurajeze inițierea și să încurajeze încetarea ar trebui să continue.

Cu toate acestea, în ciuda acestor eforturi, milioane de oameni continuă să fumeze. Produsele fără fum fundamentate științific i-ar putea îndepărta de țigări pe adulții care, altfel, ar continua să fumeze. Fumătorii adulți merită să aibă informatii corecte si acces la alternative mai bune decât continuarea fumatului.
ACESTEA SUNT DATELE CONCRETE.

A fost de folos acest articol?

Ne poți lăsa mai jos și sugestiile tale de îmbunătățire:

CAUTĂ

REZULTATE

0 rezultate pentru: ""