CUM SĂ SCAPI DE OBICEIURILE
NESĂNĂTOASE ÎN 5 PAȘI SIMPLI

1.
ÎNLOCUIEȘTE OBICEIUL CU UNUL SĂNĂTOS
Obiceiurile nesănătoase vin ca răspuns la plictiseală sau stres. Gândește-te la metode mai sănătoase de a înfrunta aceste stări. Decât să-ți aprinzi o țigară, bea un pahar de apă, mestecă o gumă și respiră adânc. Caută un înlocuitor care funcționează pentru tine.
2.
SCAPĂ DE TENTAȚII
Evită locurile, oamenii și situațiile care te pun în poziția de a practica obiceiul nesănătos de care vrei să scapi. Astfel, vei face acest proces mult mai simplu.
3.
ALIAZĂ-TE CU CINEVA
Dacă ai un prieten sau un membru din familie care dorește să renunțe la același obicei, uniți-vă forțele și motivați-vă unul pe celălalt.
4.
VIZUALIZEAZĂ SUCCESUL
Imaginează-ți momentul în care arunci țigările, mănânci sănătos și te trezești devreme. Vizualizează, acționează și bucură-te de proces.
5.
EȘECUL CONTEAZĂ
Cu toții mai bem ceva din când în când sau mâncăm ceva dulce chiar dacă suntem la dietă. Poate chiar mai aprindem o țigară după ce ne lăsăm de fumat. Însă aceste lucruri nu sunt atât de îngrijorătoare. Este important ca după astfel de momente să revii la planul inițial cât poți de repede și să mergi până la capăt.

CAUTĂ

REZULTATE

0 rezultate pentru: ""